Skadet rådyrkalv ble forlatt av familien. Nå nekter hun å forlate mannen som reddet henne.

Friluftsmannen Darius Sasnauskas fra Litauen, som bor i nærheten av Yellowstone nasjonalpark i USA, var så heldig at han fikk være vitne til fødselen av to rådyrkalver i bakhagen sin. Desverre viste det seg at den ene kalven hadde en skade. Dette førte til at hun snart ble forlatt av familien sin på grunn av at hun ikke klarte å holde følge med dem.

mor forlater barn

«Med så mange rovdyr i området ville hun ikke ha en sjanse til å overleve», skriver Darius i teksten til filmen. Han bestemte seg for å ta henne med hjem. «Jeg støtter ikke å holde ville dyr som kjæledyr, men dette var en spesiell situasjon», skriver han.

Etter mye hardt arbeid ble kalven frisk igjen, og det var på tide å sette henne fri. Da viste det seg at båndet mellom henne og Darius var blitt så sterkt at hun helst ville bli værende hos ham.

radyr

Se hva som skjer når Darius prøver å gjenforene kalven med sin mor, i videoen nedenfor. Vil hun akseptere kalven sin tilbake? Finn ut nedenfor, og del denne fantastiske historien med dine venner og familie på Facebook.