Datteren gjør opptak av mobbende lærer. Når pappa hører det marsjerer han ned der og sjokkerer alle.

14 år gamle Cheyanne er en elev med spesielle behov ved en skole i Miami. Stadig vekk kom hun hjem svært opprørt og når pappa Brian spurte henne hvorfor, kunne Cheyanne fortelle at lærerne mobbet henne på skolen. Brian rapporterte dette til skolens ledelse, og lærerne påsto at hun løy. Så Cheyanne tok med seg en båndopptaker til skolen og gjorde opptak av mobbingen over fire dager. Da pappa Brian hørte opptakene, gråt han.

«Er du så forbanna dum?» var blant tingene Cheyannes lærer ble hørt si på opptakene. «Det er ikke rart du ikke har noen venner. Ikke rart ingen liker deg, fordi du lyger, jukser.» I et annet opptak nekter læreren å ta imot Cheyannes prøve fordi vedkommende allerede går ut ifra at hun har strøket. Og i et annet opptak blir Cheyanne tvunget til å gå på en tredemølle som straff. Deretter anklager de henne for å ha ødelagt den, for så å tvinge henne til å løpe foran hele klassen. «Vi satt oppe og hørte på syv timers opptak av dette greiene en hel natt, gråt og ble opprørt fordi vi ikke kunne forstå hvorfor,» sier Brian.

Den gode nyheten er at Brian tok med seg bevisene til skolen. Læreren fikk umiddelbart sparken og Brian saksøkte skolen og fikk nærmere 2 millioner kroner i erstatning.

DEL denne historien om du synes Cheyanne var temmelig modig som bragte med seg den hemmelige opptakeren til skolen!