Brannmenn finner en sliten og dehydrert kolibri utenfor stasjonen – vet straks hva de må gjøre.

En nødlidende kolibri fant utvilsomt den rette dørstokken for å be om hjelp da hun kollapset utenfor en brannstasjon!

Førstehjelpere på South Carolina-stasjonen Richburg Fire-Rescue oppdaget den livløse fuglen på bakken og kom henne til unnsetning.

richburg 11

Richburg Fire-Rescue

Hun pustet fortsatt, så det var fortsatt håp om å redde henne.

De blandet litt sukker i en flaskekork som hun kunne drikke og forsøkte å gjenopplive henne.

richburg 21

Richburg Fire-Rescue

Kolibrien ønsket den sukkerholdige drikken velkommen og begynte å slurpe den den i seg.

«Vi fant en kolibri som lå på gulvet i motorrommet i morges som var utslitt og dehydrert. Flere medlemmer jobbet med fuglen til den kunne stå og fly avgårde. Dette er ikke første gang dette har skjedd, og trolig ikke den siste heller,» skriver avdelingen på sin Facebook-side.

Etter litt tid ble kolibrien gjenopplivet og den kunne endelig stå på egen hånd. Og litt senere fløy hun. Å redde fuglen gjorde brannmannskapets dag.

richburg 31

Richburg Fire-Rescue

«Du kan lære nesten hvem som helst å være brannmann, lege eller omtrent alt tenkelig,» la de til, og fortsatte: «Det som er praktisk talt umulig å lære bort, er medfølelse. Vi er heldige som har en enorm gruppe i avdelingen vår som har lidenskap og lyst til å hjelpe, uavhengig av situasjonen.»

Wow. Vi kan bare si oss enige. At disse brannmennene, som sikkert har lite å gjøre på mesteparten av dagene hvor det ikke brenner eller er nød for mennesker, tok seg tid ut av dagen sin for å gå til livsviktig verks for en døende fugl, synes vi var verdt å dele videre.

«Pay it forward,» som det jo heter, eller hva?

Sørg for å dele denne gladnyheten med vennene dine.