Homofilt par adopterer tre biologiske brødre, slik at de kan danne en familie sammen

Et homofilt par bestemte seg for å adoptere tre biologiske brødre for å la dem få vokse opp sammen som en familie.

Joey (3), Logan (2) og Noah (1) er tre biologiske brødre som holdt sammen etter at det homofile paret, KC og Lena Currie, adopterte den eldste broren, Joey.

KC og Lenas reise for å adoptere et barn begynte for tre år siden, da de adopterte Joey, som var to år på det tidspunktet.

– Vi så et bilde av 18 måneder gamle Joey, og adopsjonsbyrået Children’s Friend sa at det ville være en god match, forklarte Lena til Good Morning America.

homofilt par brodre

YouTube

Paret adopterte lille Joey i mars. Men det skulle vise seg å bare være begynnelsen.

Kort tid etter fikk paret en telefon fra Children’s Friend som fortalte at Joey hadde en 6 uker gammel bror ved navn Noah, som også trengte et hjem.

KC og Lena nølte ikke, de sa ja umiddelbart, og kort tid etter kom det fram at de to brødrene hadde en tredje bror, ved navn Logan. Hans adopsjon til en annen familie hadde ikke gått gjennom, og dette tok KC og Lena som et tegn.

– Vi ville si ja fordi det var veldig viktig for oss å holde brødrene sammen. Når de blir eldre og har spørsmål, har de hverandre å lene seg på og oppleve alt sammen med.

Selv om det å være foreldre til tre under fire år gamle barn ikke alltid er lett, alle under fire år, elsker KC og Lena sine tre sønner og er takknemlige for å kunne gi dem en kjærlig familie.

Dette er en vakker og inspirerende historie! Nå ønsker vi familien all lykke i fremtiden!