Når du ser hva som skjedde med disse folkene med spiseforstyrrelser, vil du bli sjokkert.

Å se noens vektnedgang kan være fantastisk, men for de som sliter med en spiseforstyrrelse, kommer den virkelige seieren først når de går opp i vekt. Sjekk ut disse utrolige bildene og historiene av mennesker som vant kampen og ble sine egne helter.

Rachel slet med anoreksi i fire år i tenårene. Etter bedringen snakket hun ut om medias glansbilde-fremstilling av «den perfekte jenta» og hvordan det forårsaket hennes egne, samt andre unge jenters spiseproblemer. Rachel og hennes mor argumenterer mot overforbruk av bildepynting i media.
spiseforstyrrelser (1)
Brittany var en smule overvektig mesteparten av livet, helt til hun utviklet anoreksi og kun tillot seg selv å spise 600 kalorier pr. dag. Etter hun overvant sykdommen, ble hun en ivrig forkjemper for en sunn livsstil gjennom sin blogg.
spiseforstyrrelser (2)
Kate utviklet spiseforstyrelser etter at en ekskjæreste truet med å slå opp med henne hvis hun la på seg. Hun ble til slutt kvitt den idioten og fant seg noen som oppmuntret henne til å bli sunn ved å kjøpe henne en brudekjole to størrelser for stor. Hun begynte å spise normalt igjen og så nydelig ut i kjolen på sin store dag. Senere fødte hun en datter.
spiseforstyrrelser (3)
Som en ivrig trapezeartist, innså denne Reddit-brukeren at forstyrrelsen hennes begynte å komme i veien for hennes evne til å opptre, og bestemte seg for å endre på det. Nå er hun sterkere, sunnere og i stand til å dedikere seg selv 100% til sitt håndverk.
spiseforstyrrelser (4)
Harriet kjempet mot anoreksi i flere år, og på et tidspunkt var hun nede i bare 32 kg. Da hun ble fortalt at hun var farlig nær døden, begynte hun å jobbe febrilsk med å forbedre seg. Nå holder hun seg sunn ved å løpe regelmessig.
spiseforstyrrelser (5)
Antonias første Instagram-bilde ble tatt på et sykehus hvor hun fikk omfattende behandling for anoreksi. Hun fortsetter å dokumentere bedringen på sin konto og argumenterer videre for en sunn livsstil.
spiseforstyrrelser (6)
Denne Reddit-brukeren forklarer at spiseforstyrrelsen hennes kom fra hennes tvangsmessige behov for å kontrollere noe i livet hennes. Hun fant støtte i familie og venner for å hjelpe henne med bedringen og å returnere til en sunnere livsstil.
spiseforstyrrelser (7)
Da hun var 11 år, led hun av angst og spiseforstyrrelser. En gang hun var 17, fikk hun bare 48 timer igjen å leve. Hun begynte å jobbe på McDonald’s i håp om at å se andre mennesker spise ville gjøre henne bedre. Ikke bare virket det, men hun traff også sin ektemann, og paret har nå to barn sammen.
spiseforstyrrelser (8)
Hayley led av ekstrem anoreksi i åtte år og tilbragte mye tid inn og ut av sykehus. Mammaen hennes hjalp henne til slutt til en sunnere vekt og Hayley fødte en sunn babygutt. Hun sier hun aldri mer vil sette helsen på spill, både for hennes sønn og sin egen del.
spiseforstyrrelser (9)
170 cm og 47 kg? Det var tilfellet for denne 25-åringen etter å ha lidd en spiseforstyrrelse. Over 16 måneder senere fikk hun 12 kg tilbake og ser mye lykkeligere ut.
spiseforstyrrelser (10)
Stress på skolen fikk Matthew til å utvikle en spiseforstyrrelse som var så ille at hjertet hans faktisk stoppet. Etter han så hvor mye den opplevelsen skremte moren hans, bestemte han seg for å bli sunn. Nå løfter han vekter og lever et mye sunnere og mer selvsikkert liv.
spiseforstyrrelser (11)
Da hun gikk grunnkurs på videregående, bestemte Meg seg for å fortelle foreldrene om spiseforstyrrelsene. Etter å ha gått til en psykiater, som anbefalte henne å tilbringe et år på sykehus, bestemte hun seg i stedet for å ta en mer ambulant tilnærming. Hun begynte umiddelbart å gå til en terapeut og kostholdsekspert. Hun har ikke hoppet over et måltid på seks år.
spiseforstyrrelser (12)
Heather fant inspirasjon til å endre sine usunne matvaner på verdens lykkeligste sted: Disney World. Da hun var på en restaurant på ferie, skjønte hun at ingen andre i rommet var klar over hennes vanskeligheter og fant styrke i den følelsen. Etter å ha spist en pizzabit, bestemte hun seg for å omfavne matens gleder og har nå et mye sunnere syn på ting.
spiseforstyrrelser (13)

Via Distractify.

Husk: Hvis du eller noen du kjenner lider av disse forferdelige forstyrrelsene, er det viktig å oppsøke hjelp. Hos Rådgivning om Spiseforstyrrelser kan du få støtte og veiledning. De er en landsdekkende interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat, kropp og selvfølelse – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.