6 fotografer tok bilder av samme mann. Men det de IKKE så sjokkerte dem alle.

I et forsøk på å «skifte kreativ tenkning bak linsen,» satt The Lab (av Canon) opp et eksperiment de kalte «Decoy». De inviterte seks fotografer til et studio for individuelle fotoshoots av en mann som har en interessant historie. Selv om historien endres hver gang, vet ikke fotografene at de faktisk tar bilder av samme mann.

Etter hvert som hver fotograf ankommer, møter de Michael – personen som de skal fotografere. I begynnelsen er han introdusert som en selvlagd millionær. Deretter endres historien: Michael blir gitt en bakgrunn av å ha reddet noens liv, være en tidligere fengselsinnsatt, en kommersiell fisker, en synsk og til slutt en tidligere alkoholiker. Fotografene setter i gang med å ta bilder. De plasserer Michael i ulike posisjoner, endre klærne hans, og veileder ham til å bruke visse ansiktsuttrykk.

Etter at øktene er ferdige, møtes fotografene for å vise hverandre bildene. Det er da Michael avslører at han ikke er hvem han sa han var. Deretter sammenligner de bildene, og selv om objektet er det samme på alle bildene, ser hver og en svært lik ut som den personligheten Michael ble gitt. Eksperimentet konkluderer med lærdommen av at «et fotografi er formet mer av personen bak kameraet, enn av hva som er foran det.»