Denne karen trodde han aldri skulle finne hunden sin igjen. Så fulgte han dette tipset og fant sin beste venn.

Etter 12 dager med søking hadde han mistet håpet. Men så fikk han vite om dette fantastiske tipset og hvordan det har gjenforent mange tapte hunder med sine familier. Her er hva han hadde å si:

Hvordan finne en savnet hund

Etter å ha leitet etter hunden min i 12 dager i et tett skogsområde, var jeg fortvilet og i ferd med å gi opp. Så traff jeg på to jegere. De sa at de mistet en og annen hund på jakt, men at de alltid fant dem igjen. Det de fortalte meg har hjulpet mange hunder og familier med å bli gjenforent.

savnet-hund

Hundeeieren(e) bør ta et klesplagg som har blitt brukt minst hele dagen, jo lengre jo bedre, så den savnede hunden kan plukke opp duften.

Ta med klesplagget til stedet der hunden sist ble sett og la det ligge der. Hvis hunden i tillegg har et gjenkjennelig leketøy eller et hundebur, kan du ta med dem også (med mindre plasseringen ikke egner seg for et hundebur). Det kan også være lurt å legge fra seg et notat hvor du ber om at tingene ikke skal flyttes.

Alt etter hvor hunden forsvant, kan det være aktuelt å legge igjen en skål med vann også, i tilfelle den ikke har hatt tilgang til vann på en stund. Ikke ta med mat, da dette kan tiltrekke seg andre dyr som hunden kanskje vil unngå. Kom tilbake neste dag, eller sjekk innimellom hvis det er mulig. Forhåpentligvis vil hunden vente der.

Jeg var skeptisk og tvilte på at hunden ville være i stand til å fange opp et klesplagg hvis den ikke hørte meg rope så høyt som mulig, kontinuerlig de 12 dagene. Men jeg returnerte neste dag, og skulle du sett – der satt han og ventet på meg!

Jeg håper dette hjelper noen andre der ute som har mistet sin beste venn. Lykke til.

Del dette og hjelp flere familier med å finne igjen sine firbeinte familiemedlemmer. Jeg har sett dette virke flere ganger.