Skutt 17 ganger, avskåret øre, blindet og gravid. Nå er denne hunden på et oppdrag av å spre kjærlighet.

En hund funnet med avskåret øre, blind, gravid og skutt 17 ganger med luftpistolkuler var fastlenket ved en landevei i Libanon. Der ville hun ha blitt hvis det ikke var for en snill mann som la merke til henne, plukket henne opp og bragte henne hjem til Beirut, der hun fikk medisinsk hjelp.

Hunden, som nå har fått navnet Maggie, kom under Wild At Heart Foundations oppmerksomhet. De er en redningsorganisasjon i England og de sa seg villige til å redde Maggie og finne henne et fosterhjem.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Maggie The Wonder Dog (@maggiethewunderdog)

Det var da Kasey Carlin oppdaget Maggie. Moren hennes hadde sett et bilde av hunden og fortalte henne at «vi må fostre denne hunden». Kasey skulle få vite at Maggie hadde fått øynene skutt med en luftpistol. Kulene som satt i øynene hennes hadde infisert øyehulene og øynene hennes måtte fjernes. Tilbake i Storbritannia fant Kasey flere kuler i Maggies kropp.

Selv om Maggie hadde lidd «ubeskrivelige vanskeligheter», imponerte Maggies søte natur og kjærlige hjerte Kasey så mye at hun bestemte seg for å adoptere Maggie selv.

“Maggie er ikke en designerrase, hun har ingen øyne, et manglende øre, arr over hele ansiktet, løs hud (og slappe bryster), men ikke noe av det betyr noe fordi hun er en virkelig kjærlig ånd og hun bringer et smil til alles fjes,” skriver Kasey. «Det er greit å være annerledes eller ukonvensjonell fordi det er det som gjør oss vakre!»

Og Maggie har blomstret under Kaseys omsorg.

«Som mange av dere vet har Maggie et hjerte som elsker ubetinget! Hennes ånd er smittsom! Hun har en stor personlighet,» skriver Kasey på Instagram. «Og hun har og aura som er så beroligende. Historien hennes fanger mange hjerter og minner oss om vår indre styrke.»

Fra det øyeblikket Kasey møtte Maggie, visste hun at Maggie ville bli en fantastisk terapihund og tok fatt på å trene henne opp. Selvsagt bestod hun.

«Hun og jeg skal snakke på skoler og samarbeide med ungdommer,» sier Kasey. «Jeg vet at det som skjedde med Maggie var fryktelig, men hvis historien hennes kan utdanne og inspirere andre til å gjøre godt, kan vi i det minste gjøre vårt for å gjøre denne verden litt lysere.»

Maggie elsker lange, daglige turer.

I tillegg elsker hun «søsteren» sin, Mishka. De to elsker å kose sammen.

Noen ganger kommer fortiden hennes tilbake for å hjemsøke henne, men da får hun Mishka til å trøste seg. Hun er utsatt for ørebetennelse i det skadede øret. “På grunn av det forferdelige misbruket Maggie led og mangelen på legehjelp, ble ikke Maggies øre så friskt som det kunne. Hun har en smal øregang og brusk som holder kanalen i en feil form, omtrent som blomkåløre blant rugbyspillere. På grunn av dette må jeg være superårvåken når det kommer til ørene hennes. Heldigvis opptrer hun ikke for opprørt, men jeg ga henne likevel en fridag slik at hun kunne slappe av. Mishka visste tydeligvis at noe var galt, og fortsatte å prøve å hjelpe ved å slikke Maggies øre. Jeg er så heldig at disse to passer godt på hverandre. De elsker virkelig hverandre.”

Maggie har kommet en lang vei fra da hun ble funnet bundet til en boks. Men takket være dedikerte redningsmenn og sosiale medier, lever hun sitt beste liv.

Du kan se mer av Maggies historie i videoen nedenfor: