Her knuser politiet ruten for å redde pitbullen fra den sikre død i den glohete bilen.

Polititjenestemenn i Spania kom til unnsetning da en hund ble etterlatt i en varm bil. Selv om det ikke er klart hvor lenge pitbullen hadde vært i bilen, var det alvorlig nok for Guardia Civil til å knuse bilvinduet for å slippe hunden fri.

I det øyeblikket glasset knuses, dukker et lettet hundenansikt opp. Hunden er så panisk etter å komme seg ut av kjøretøyet at han kryper seg gjennom det knuste glasset, men heldigvis fikk han ikke noen skrapemerker på magen fra glasskårene. Politimannen var ikke like heldig.

Det er helt klart at hunden var i nød pga varmen, og han peser så tungt at politimennene umiddelbart måtte trekke ham over i skyggen og gi han vann. Hundens eier vil nå bli siktet for dyreplageri. Politiet valgte å dele en video av hendelsen på Facebook som en påminnelse til dyreeiere om å ALDRI forlate sine kjæledyr i biler i varmt vær.

Hunden var heldig med at politiet kom da de gjorde! Vennligst DEL denne pitbullens redning med familie og venner! Alle trenger å være obs på dette.

Loading...