Døende valp blir pleiet tilbake til live ved hjelp av noen kjærlige sjimpanser.

Jenny og Jim Desmond vet et par ting om å redde dyr – de driver nemlig Liberia Chimpanzee Rescue i vest-Afrika. En dag mens Jenny kjørte langs en avsidesliggende vei i Liberia, fikk hun øye på en døende pelsball som trengte hjelp.

valp

Hun kjørte den døende valpen, som hun kalte Snafu, tilbake til fristedet, og Jenny og mannen hennes ga henne legehjelpen hun trengte.

Men Snafu var i dårlig form, ikke bare var hun sulten, men hadde infeksjoner og ormer, så de fulgte nøye med på henne, usikker på om hun ville klare det.

I løpet av få dager ble øynene lysere og huden hennes begynte å bli bedre, slik at paret bestemte seg for at Snafu var klar til å bli introdusert for de andre innbyggerne i reservatet.

Lite visste de hvor godt hun ville komme seg på bedringens videre vei, med god hjelp av de andre beboerne.

sjimpanser

Sjimpansene forelsket seg umiddelbart i Snafu og ikke bare elsket henne og hjalp henne, men var alltid til stede for å være hennes morsomme lekekamerater.

Etter hvert som Snafu ble større og sterkere, fortsatte sjimpansene å holde øye med henne, men kunne ikke lenger kose denne søte valpen som de hadde gjort.

bedring

Da Snafu var blitt frisk, fant Jenny henne et hjem hos niesene sine i Colorado. Hun er nå i et kjærlig hjem med to søstre og en mamma og pappa som elsker henne høyt, og det hele er takket være en helligdom som bryr seg og noen kjærlige sjimpanser.

Se Snafus utrolige reise og vennene hun får underveis i klippet nedenfor.