Én Facebook-melding førte til en utrolig oppdagelse som forandret livet deres for alltid.

Internett er virkelig et av de beste og kraftigste verktøyene som noen gang er utviklet – og denne historien er virkelig et fantastisk og mirakuløst eksempel på nettopp det.

Én dag for noen år siden mottok Samantha, en amerikansk skuespiller bosatt i Los Angeles, en melding via Facebook som skulle vise seg å endre livet hennes drastisk. Det var fra Anaïs, en fransk motedesignstudent bosatt i London. Anaïs’ venner så nemlig en YouTube-video med Samantha og ble umiddelbart forbauset over det identisk-aktige utseendet til Samantha og Anaïs.

Med noen få lette Googlesøk oppdaget Anaïs og vennene hennes at begge jentene var født 19. november 1987 og adoptert kort tid etter. Anaïs visste umiddelbart at det var mulig for Samantha å være hennes biologiske tvillingsøster og nådde ut til henne via Twitter og Facebook. De to begynte å Skype og sammenlignet etter hvert babybilder. Likheten var udiskuterbar.

Til slutt en dag, fløy Samantha og familien hennes til London for å møte Anaïs og familien hennes for aller første gang. «Twinsters» som de har kalt seg selv, knyttet øyeblikkelig et bånd.


I løpet av det neste året reiste Anaïs til Los Angeles for å besøke Samantha i to uker. Og de var til og med i stand til å tilbringe 10 dager i Seoul, Korea, hvor de besøkte adopsjonsbyråene sine og oppdaget stedet der separasjonen deres fant sted. Det ser ikke ut til å være noen tvil om at paret er biologiske tvillingsøstre, separert ved fødselen.

Lær mer om deres bemerkelsesverdige historie i videoen nedenfor:Kjeven min bare dundret i bakken da jeg kom over denne historien. DEL den med dine venner og familie – denne solskinnshistorien fortjener å sees av alle!