To rike svensker trakasserte en jente på en bar. Så gjorde eieren noe som fikk dem til å angre.

En bar-stamgjest med et mentalt handikap ble gjort narr av av to rike idioter. Men det eieren av baren gjorde for å gi dem en lærepenge er helt perfekt.

Dette er historien om noe som skjedde i fjor sommer på en øy langs den svenske kysten som er en populær destinasjon for rike svensker og nordmenn på sommeren, og er fullstappet med flotte barer og restauranter. De som jobber der, kjenner hverandre godt.

En veldig populær bar på øyen har en stamgjest med Downs syndrom. Hun er der 2-3 dager i uken, alltid smilende og glad – elsket av alle. Hun har vært på øyen hver sommer i årevis, og alle som bor og jobber på øyen kjenner henne.

I fjor, på mandagen under den travleste uken av året (stappfull med rike, høylytte gjester med store båter), begynte to svensker i 40-årene å trakassere og gjøre narr av stamgjesten med Downs. De ansatte så hva som skjedde og kastet dem ut. Men jenta gråt og alle var sinte. Så fikk eieren av stedet en idé. Han sendte fort en av sine ansatte etter de to mennene for å ta bilder av dem. Så sendte ham bildene til alle eierne av restauranter, barer, nattklubber og butikker på hele øyen, med en forklaring av hva som hadde skjedd.

Resten av uken kunne ikke de to kjøpe en eneste øl eller mat på hele øyen og måtte reise med båt i 30 minutter for å gjøre det.

Snakk om øyeblikkelig karma.

Del denne historien med dine venner hvis du synes de fikk som fortjent.

Loading...