Hjemløs mann gråter etter frisørbesøk som gir ham en makeover som forandrer hans liv.

En gang i tiden var Jose Antonio en fremgangsrik elektriker i Spania. Men alt forandret seg etter at han gikk inn i en depresjon og mistet sin jobb. Og ettersom han mistet jobben, mistet han også huset sitt. Han begynte omsider å jobbe som parkeringsvakt, men der fikk han bare nok penger til mat. Gaten var nå hans hjem.

Salva Garcia er eieren av en salong i nærheten av gaten hvor Jose arbeider. Da Salva oppdaget de problemene Jose hadde og så hvordan han sliter med å bli kvitt dem, bestemte han seg for å invitere Jose til salongen. Ganske uvitende om hva det betydde, dro Jose til salongen hvor han møtte Salva og noen andre som jobbet der. Makeoveren begynte, og etterpå var han helt ugjenkjennelig.

Da Jose så resultatet i speilet, hadde han problemer med å holde tilbake tårene. Han kunne nesten ikke tro sine egne øyne.

Etter sin uforlignelige forvandling fikk han også nye klær som han kunne bære i søket etter en stabil jobb. Et firma snappet opp det hele og tilbød ham økonomisk støtte for å få ham av gaten, slik at han kunne få sitt liv i orden.

Det er virkelig en uforlignelig transformasjon som Jose går gjennom, og etterpå er han helt ugjenkjennelig! Det er helt utrolig hva en liten makeover kan gjøre av bedring i andres liv!