Hjemløs kattunge går frem til familiens tispe – da «adopterer» hunden henne med en gang

Det blir ofte sagt, men morinstinktet er veldig sterkt! Og ikke bare hos mennesker. Det bevises her, av den søte hunden Toast.

Hun følte kjærligheten, behovet for å beskytte og ta vare på en liten baby i nød. Men det var ikke en valp som vekket disse instinktive følelsene, nei – en kattunge.

Den lille kattungen ble funnet utenfor Toasts hus i Hellas. Den lille var alt annet enn sjenert da den fryktløst nærmet seg tispa. Toasts eier trodde kattemoren var i nærheten, men det viste seg at det ikke var tilfelle.

Begynnelsen på et godt forhold

Toast «adopterte» kattungen og lot den til og med spise maten sin. Hun viser mye tålmodighet og kjærlighet til den spesielle «valpen». Selv når den må vaskes, slikker Toast den lille kattungen som en dyktig kattemor!

Kattungen kan stole på sin adoptivmor i alt som kommer hennes vei: Lære den å klatre i møbler, gå opp og ned trapper! Toast er veldig, veldig omsorgsfull og beskyttende, akkurat som enhver mor.

Beskytter-instinktet på plass

På et tidspunkt var kattungen litt for nær bassenget. Hunden grep straks den lille kattungen i nakken. Du kan aldri være for forsiktig!

I videoen nedenfor ser vi hvordan Toast tar seg av kattungen!

DEL gjerne denne herlige familieduoen med dine venner.

Loading...