Hund nekter å forlate eierens side etter en dødelig trafikkulykke. Da går brannmannen bort og trøster ham.

Den 17. mai ble alt forandret for hunden Lucky. Han var med i en bil med sin eier da ulykken inntraff.

Ifølge WPSD TV kjørte den andre sjåføren i en husvogn med tilhenger da han mistet kontrollen av kjøretøyet. Husvognen tippet over og forårsaket et stort kaos, og det ble en stor krasj. Både husbilsjåføren og Luckys eier var alvorlig skadet, men Lucky nektet å forlate hans side.

Brannvesenet i Kuttawa delte senere et innlegg på Facebook hvor de forklarte at hans nærvær bidro til at eierne ble roligere under redningen. Under redningen tok en av brannmennene Lucky til side for å trøste ham i denne vanskelige situasjonen. Så ble dette bildet tatt, som nå har spredt seg som en brann på internett.

Brannvesenet gjorde det klart på Facebook at dette øyeblikket skjedde etter at alle redningsarbeidene hadde blitt gjort. De gjorde alt for å redde menneskeliv og gi hjelp så raskt som mulig.

Lucky hadde virkelig vært modig som hadde blitt med sin herre hele tiden til brannvesenet kom og reddet dem. Lucky fortjente virkelig en trøstende hånd.

Vi håper at eieren av Lucky snart vil bli bedre. Familiemedlemmer tar vare på hunden midlertidig. Vi ønsker å takke alle involverte i redningen, inkludert Lucky, for deres gode arbeid!

Del saken om denne fantastiske hunden med venner på Facebook.