Mamma spenner barnet i bilstol, kaster henne ut fra 2. etasje og tar deretter sine siste åndedrag.

30. januar 2017, bare tolv dager etter at 21 år gamle Shelby Carter fødte datteren Keana, oppdaget hun at huset plutselig stod i brann.

Hun var alene hjemme med sin nyfødte datter da det skjedde.

Brannen spredte seg fort og innen noen sekunder var huset fylt med farlig røyk – og det fantes ingen måte å unnslippe.

Ingen vet hvor lang tid det tok fra Shelby innså at hun var låst inne i rommet til hun gjorde en livreddende innsats for sin elskede datter. Etterforskere sier at hun sannsynligvis bare hadde sekunder til å ta den avgjørende beslutningen.

Foto: Kwoc News

Brannmannskapet hastet til huset som stod i brann, men da de endelig fikk kontroll på flammene, gjorde de en forferdelig oppdagelse i andre etasje.

Shelby Carter hadde mistet livet. Hun døde av karbonmonoksidforgiftning fra flammene og røyken.

Men midt i denne tragedien fant brannmennene noe fantastisk – og det beviste for dem og resten av verden at en foreldre gjør alt for sine barn.

Selv under de mest livstruende omstendighetene, og med en ekstremt begrenset tid, hadde Shelby reagert raskt nok til å sette sin datter i bilsetet.

Denne heltemammaen hadde satt fast sin nyfødte datter i en bilstol og kastet henne ut av et vindu i andre etasje.

Med sine siste åndedrag ofret hun sitt liv for datteren sin.

Da brannmannen fant den lille jenta, som heter Keana, tok de henne med til sykehuset med en gang. De var urolige for at hun også hadde blitt skadet av røyken.

Men takket være Shelby Carters raske reaksjon var hennes datter helt uskadd.

«Det er bare utrolig at hun kunne ha den tilstedeværelsen til å redde babyen sin… Jeg skulle si at det er et lite mirakel hvordan det endte», forteller sjefen for Wyoming-Speer brannverndistrikt, Ed Foglesonger til Washington Post.

Shelby Carters død var et hardt og smertefullt slag for innbyggerne i Wyoming, en liten by på rundt 1400 personer, omtrent tre timer sørvest for Chicago.

Etter katastrofen begynte naboer å spre historien på internett for å hjelpe til med å bygge opp huset og samtidig gi litt økonomisk støtte til Shelbys familiemedlemmer.

På bare noen uker nådde deres innsamling nesten 40.000 dollar, som tilsvarer rundt 380 000 kroner.

Shelby Carters handlinger viser kraften en mammas kjærlighet til sine barn. Selv om det er et sørgelig tap og Keana aldri kommer til å treffe sin mamma, kan hun vokse opp stolt.

Våre tanker går til Shelbys familie. Historien og minnet av denne heltemammaen, hvor slutten beviste hvor stor kjærlighet hun hadde til sitt barn, fortjener å minnes i all evighet. ❤️

Del dette innlegget for å hedre mammaen.

Loading...