Denne triste hunden mistet bestevennen sin. Her sørger han over beverens bortgang.

Denne videoen er så trist og snakker med hvordan dyr føler sorg, omtrent som mennesker. En hund ved navn Bella var venner med en bever som ofte ville besøke hjemmet hennes. I denne videoen hadde beveren gått bort, og Bella legger seg ved siden av henne og venter på at venninnen hennes skal våkne.

Beveren Beavis og hunden Bella var følgesvenner i «en god stund». Tilsynelatende spilte paret ball sammen, sov sammen og spiste sammen. YouTube-brukeren Jack BDead skrev, “De bodde og elsket sammen en god stund. Beavis døde i morges, og Bella har vært i sorg i timevis.”

Ingen vet hvordan Beavis døde, men hans bortgang var trist for alle, spesielt Bella. Jack BDead skrev om Beavis, “Han (eller hun) ble ikke trent eller holdt som kjæledyr. Det var bare et forhold mellom Bella og Beavis som ingen her blandet seg inn i. Mange morgener fant vi Beavis i hagen liggende med Bella krøllet opp ved siden av seg og sov. Bella ville ta en tennisball i munnen og lokke Beavis til å jage – noe han overraskende ofte gjorde (om enn i korte utbrudd).”

“Vi matet ikke Beavis med jevne mellomrom fordi ingen noen gang visste når han/hun ville dukke opp. Hvis han virket interessert i mat, ville han vassle opp og dele Bellas,” la Jack til. “Bella ville ikke dele maten sin med noen annen hund – noen gang. Det var et underlig, men herlig forhold som vi alle var velsignet med å være en del av.”

I følge Bellas eier gikk det bedre for Bella neste dag. “Hun gråt i omtrent 6 timer og ville ikke la de andre hundene i nærheten av Beavis før mye senere. Beavis ble begravet senere på dagen.”