Storslått historiefortellersoldat avslører hva han så i Vietnam – jeg sitter igjen med gåsehud!

I 1990 gjorde TV-personligheten David Hoffman intervjuer med 180 babyboomere som snakket om sine tidlige liv på 1960-tallet for hans TV-serie, «Making Sense of the Sixties».

Dette er et klipp av poeten og pedagogen Bill Ehrhart fra et av disse intervjuene – en meget velformulert Vietnam-veteran som begynte i militæret med patriotisme i hjertet. Hans beretninger om det han opplevde er ikke bare fascinerende, men svært velreflekterte – for en mann, sier vi bare.

Han har skrevet en bok om sine erfaringer; Vietnam-Perkasie: A Combat Marine Memoir.

Søk etter ordet «Vietnam» på David Hoffmans YouTube-kanal for å finne flere relaterte klipp. Inkludert et til av denne mannen.

Her er hans bakgrunn for tjenesten: WD Ehrhart tjenestegjorde med 1st Battalion, 1st Marines, fra begynnelsen av februar 1967 til slutten av februar 1968. Hans tjenestenummer er 2279361. Han har Purple Heart Medal, Navy Combat Action Ribbon, Presidential Unit Citation (2) , Medalje for god oppførsel, National Defense Service Medal, Republikken Vietnams tjenestemedalje, Cross of Gallantry Meritorious Unit Citation, Civic Action Meritorious Unit Citation, Vietnamesisk kampanjemedalje. De tre siste ble alle tildelt av den nå utdødde regjeringen i republikken Vietnam. Han mottok PUC og de to vietnamesiske enhetene som medlem av 1st Battalion, 1st Marine Regiment. Du kan finne mer på nettstedet hans – www.wdehrhart.com.


Verden hadde vært et bedre sted hvis flere hadde denne mannens intelligens.

⬇️ DEL gjerne hans fascinerende beretninger om Vietnam-krigen med dine venner på Facebook – vi er helt sikre på at mange vil sette pris på dette. ⬇️