Etter 12 år fikk moren bak masken nok. Hun tok den av seg og avslørte mannens mørke hemmelighet.

Det kan være vanskelig å legge merke til det på overflaten, men bak lukkede dører lever mange mødre og døtre i frykt for menn som mishandler dem.

Dette var tilfellet også for Saundra Crockett, hvis liv tok en mørk vending da hun var 28 år. Saundra var mor til to barn, og levde et lykkelig liv – inntil hennes mann begynte å slå henne systematisk, både fysisk og mentalt.

Saundra fikk alvorlige skader og i 12 års tid, valgte hun å skjule det fra omverdenen ved å bære maske foran ansiktet. Men en dag forandret alt seg.

Det som var en livsglede og en lengsel etter fremtiden ble brått oppløst til en tragisk skjebne da Saundra Crockett sin daværende ektemann begynte å slå henne.
maske1

Hun ble så sterkt skadet at en alvorlig infeksjon begynte å spise ansiktet hennes. Til tross for det holdt Saundra munn, og i 12 års tid hadde hun på seg masken hver gang hun viste seg i offentligheten.
maske2

Når Saundra endelig besøkte sykehuset, ble hun fortalt at hun hadde tre dager igjen å leve. Men hun overlevde – og var modig nok til å redde seg selv og sine barn fra den daværende ektefellen.
maske3

Det var da hun møtte Deborah Alessi. Deborah, som selv har blitt slått tidligere i sitt liv, hadde sammen med sin mann startet non-profit-organisasjonen Face Forward, for å hjelpe utsatte kvinner.

De ga sin fulle støtte til Saundra og hjalp henne å komme tilbake på føttene. De ga henne terapi og Deborahs ektemann, som var en kirurg, gjennomførte også en operasjon slik at Saundra endelig var i stand til å åpne sitt venstre øye, og at hun kunne åpne munnen nok til å spise igjen.
maske4

I dag har ikke Saundra noe problem med å leve sitt liv uten masken. All den hjelpen hun fikk fra organisasjonen var også helt gratis – med ett eneste forbehold: Saundra skal hjelpe andre som er i samme situasjon.

– Hvis jeg kan snakke med en person og gi dem håp om at dette ikke behøver å skje, så er det min jobb å gjøre det, sier Saundra.
maske5

Her kan du se et nyhetsinnslag av Saundras sterke historie.

Saundra er virkelig sterk og modig, og jeg er sjeleglad for at hun er trygg og gjør det bra i dag. Vennligst del dette videre for å støtte Saundra og organisasjonen som hjalp henne!