Sliter du med migrene? Denne naturlige drikken kan lindre smertene på få minutter.

Den dunkende følelsen, lysskyheten og de andre problemer med som kommer med hodepine kan være vanskelig å håndtere, og er en av de mest irriterende lidelsene kroppen kan ha. Alle som noensinne har hatt migrene eller skikkelig intens hodepine, vet at man vil gjøre nesten hva som helst for å slippe smertene.

Mange kan ikke ta smertestillende av ulike medisinske grunner, og vanlig medisin fungerer ikke alltid. En alternativ metode som kan benyttes for å bli kvitt smertene, er en helt naturlig drikk, laget av sitron og salt. Når du drikker denne, kommer hodepinen til å forsvinne på bare et par minutter.

Slik gjør du: Fyll et glass med vann. Ta en sitron og press så mye av saften ut av den som mulig, ta bort kjernene, og legg den i vannet. Bland i 2 teskjeer Himalaya-salt, og bland det sammen godt. Drikk hele glasset, og du kommer til å føle hodepinen forsvinne.

Denne drikken inneholder noen av de mest naturlige ingrediensene som finnes i naturen. Vann er det viktigste for kroppen, og når du ikke drikker nok vann, så sier kroppen ifra med hodepine. De aller fleste hodepiner kommer av uttørkning/dehydrering.

Dessuten gir Himalaya-salt kroppen en sunn dose elektrolyter og mineraler som kalsium, sulfater, sink, kobber, magnesium, jod og jern. Disse mineralene, spesielt jern, er det som gir dette saltet sin rosa farge, og gjør Himalaya-salt til den salttypen som inneholder mest mineraler i verden. Til slutt så er sitroner fulle av C-vitaminer, som gir immunforsvaret et skikkelig boost. De er også en utmerket kilde til antioksidanter, og inneholder naturlige detox-egenskaper som hjelper til med å fjerne giftstopper i blodet og organene.

Se video under:

Loading...