Politiet: Gjør dette før du tar med deg barnet til en folkesamling.

politiet barn

Har du noen gang vært redd for å miste et barn i en stor folkesamling? Hvis du har besøkt en fornøyelsespark, et idrettsarrangement, en festival eller andre steder hvor mange mennesker samles, vet du hvor stressende det kan være hvis du samtidig har ansvar for barn. Den store frykten er: Hva om barnet forsvinner i menneskemengden?

Politiet i Clovis i California har et godt tips: Skriv ned telefonnummeret ditt på barnets arm. Deretter dekker du nummeret med flytende plaster, slik at det ikke forsvinner hvis armen blir våt.

Ta også et bilde av barnet med mobilkameraet ditt like før turen starter. Dermed har du et ferskt bilde av barnet iført de klærne hun eller han hadde på seg under utflukten.

Forhåpentligvis vil det aldri bli behov hverken for telefonnummeret eller bildet. Men skulle det utenkelige skje, vil det bli lettere å finne barnet igjen i mengden av mennesker.

DEL dette tipset med alle småbarnsforeldre på Facebook. Det kan potensielt redde liv og vil bidra til ro i sjelen til mange bekymrede foreldre der ute.