Lousie fyller 107 år – deler sin viktigste hemmelighet: Unngå menn og ekteskap

Louise Signore fylte 107 år forrige måned.

Hennes hemmelighet bak et så langt liv? En bevisst unngåelse av menn og ekteskap – samt et sunt forhold til trening og kosthold.

Det var i forrige måned at Louise Signore nådde den verdige alderen på 107. Hun indikerer at en av hemmelighetene til dette er å unngå menn og ekteskap. I tillegg er et balansert kosthold og regelmessig mosjon viktig, sier hun.

107-åringen går uten hjelp, handler fortsatt selv og tar ingen medisiner.

I et intervju sier Louise:

– Jeg tror hemmeligheten bak å kunne bli 107 år er: Jeg var aldri gift. Jeg tror dette er hemmeligheten, sier hun og fortsetter:

– Søsteren min sier: Jeg skulle ønske jeg aldri var gift.

Likevel er hennes yngre søster nå 102 år gammel. Noe som sår tvil om fordelen ved å ikke gifte seg.

Forrige måned feiret Louise bursdagen sin med mer enn 100 venner og familie. Kvinnen fra Bronx i New York bemerket det hele med et glimt i øyet:

– Jeg begynner å bli lei av fester nå.

Louise har også opplevd noen tilbakeslag de siste årene. Hun er synshemmet, har nylig hatt lungebetennelse og ble ranet da hun var 103 år gammel. Likevel har hun beholdt sitt gode humør. På spørsmålet om et langt og sunt liv, legger Louise til:

– Hvis noen foreslår at jeg skal gjøre øvelser, så gjør jeg øvelsene. Hvis noen synes jeg burde danse, så danser jeg, sier hun og fortsetter:

– Italiensk mat. Italiensk mat er veldig bra for deg. Jeg vokste opp med veldig god mat. Ingen brus. Ingen pai.

Wow, for et forbilde denne damen er. Syntes du hennes råd er gode, eller i det minste «interessante»? Så DEL hemmeligheten (ifølge henne) til å leve et lengre og sunnere liv, ved å klikke den blå Facebook-knappen!