Han sitter ved konas kiste i 5 timer. Så hvisker han de 4 siste ord, og jeg må tørke tårer.

Da April Yurcevic Shepperd tok et bilde av enkemannen Bobby Moore sittende ved siden av sin kone Jerrys kiste, trodde hun ikke noen ville noensinne lese om Bobbys historie. Imidlertid ba Bobby Moore og hans familie om at fotojournalisten skulle dele bildet på nettet, som hun gjorde på Facebook 31. januar.

«Da jeg så Bobby med sin kone, visste jeg at jeg var privilegert ved å få dele et øyeblikk som formidlet tid,» skrev Yurcevic Shepperd. De hadde vært gift i nesten 60 år før hun døde, men enkemannen var ikke klar for å si farvel, ifølge Yurcevic Shepperd

«I dag så jeg en mann, en knust mann, som våket over sin mest dyrebare skatt. Her ble kjærlighet personifisert,» skrev hun. Bobby og Jerry hadde levd sitt liv i Kentucky. De hadde 5 barn, 13 barnebarn og 21 flotte oldebarn.

Moore kom for å se sin kone for siste gang en time før familiebesøkene. Han sto ved henne, kysset leppene sine og hvisket stille:
«Jeg vet at du ikke kan høre meg, men jeg elsker deg.»

Han tilbringer den neste timen ved å stryke henne på armen og ordne håret hennes. «Det var som om han trøstet henne, men sannheten var, han trøstet seg selv,» skriver Yurcevic Shepperd.

blomster

Fotografen forteller at Moore satt ved sin kones kiste til familien hans ankom.

«Det virket ikke å forstyrre ham at huden hennes var kald og kroppen stiv, og det plaget ham ikke om hun ikke reagerte på ordene han hvisket,» skriver hun. «Det var merkelig, det virket som dette kunne ha vært en vanlig scene fra en gitt kveld i hjemmet deres.»

I nesten 5 timer, uavhengig av sin egen utmattelse, satt Moore ved siden av henne for å få mest mulig ut av sine siste øyeblikk med henne.

«I en slik verden som vår, hvor løfter ikke tas høytidelig og blir ødelagt raskt, var det jeg så i dag en sjeldenhet, en diamant i utsøkt i design,» skrev Yurcevic Shepperd.

Hennes Facebook-innlegg avsluttes med noen dystre observasjoner av hvordan Moores retur til hjemmet ville være.

«Hvordan sover man alene etter 59 år, når du har ligget siden av din beste venn alle de årene? Jeg kan ikke forestille meg det å sove igjen.»

Bobby Moore og hans familie ba fotografen om å dele bildet på nettet i håp om at det kunne hjelpe andre med sin egen sorg.

Kilde.

Del videre denne sterke og rørende historien med dine venner!