Sirkuskenguru blir tvunget i ballerinakjole og svinges via halen – faller ikke i god jord på internett.

Disse forferdelige bildene kommer fra et russisk sirkus og viser hvor dårlig noen dansere behandler en ung kenguru, som er kledd i sokker og et rosa ballerina-skjørt. Dette skriver Tucuman’s Voice.

I begynnelsen av klippet kan du se hvordan den stakkars kenguruen ikke bare blir latterliggjort – en mann drar også kenguruen i halen og tvinger ham til å danse rundt.

Kenguruen ser både opprørt og ukomfortabel ut, men det forhindrer ikke at folket egger ham opp og klapper i takt med musikken for å la torturen fortsette. De to andre danserne suser forbi rett ved siden av, som om ikke noe spesielt skjer.

Men snart får kenguruen nok. Han forbereder seg på å møte gjerningsmannen, står på to bein og begynner å slå og sparke mannen.

De tre danserne flykter, men bestemmer seg snart for å fortsette det forferdelige showet og komme tilbake til kenguruen igjen.

Lei av menneskets forferdelige dyremortur, kaster han seg over en danser bakfra – mens danseren får det nærmest til å se ut som at det er en del av showet.

Videoen er utgitt av Animalist Association Free, som fordømmer behandlingen av den stakkars kenguruen på det russiske sirkuset. Klippet har siden spredt seg bredt på Internett, der mennesker over hele verden raser mot dyremishandlingen.

Hjelp oss med å dele denne artikkelen for å stoppe dyremishandling en gang for alle. Ville dyr hører ikke hjemme i sirkuset, så enkelt er det!

Loading...