7 ting du ALDRI mer kommer til å kaste etter å ha sett dette. Nr. 6 er helt genial.

Vi ADVARER mot å kaste noen av disse tingene før du har sett dette.

Tekst: Kreativeideer.no – Foto: Bigstockphoto.

Her viser vi deg 7 ting som du ikke burde kaste før du har sett hvilket fantastisk potensial de faktisk har. Hold deg fast, for du kommer helt sikkert til å både bli overrasket og inspirert når du ser hvor mye spennende disse tingene faktisk har å by på.

IKKE KAST…

1. Tomme doruller

TOMME-DORULLER
De aller fleste av oss tror at disse er søppel, men se hva du kan gjøre med dem her. Stilig, ikke sant?

2. Vinkorker

VINKORKER
Du kommer til å få vondt av å tenke på alle vinkorkene du har kastet i ditt liv etter å ha sett hva du kan gjøre med dem.

3. Syltetøyglass

TOMME-SYLTETOYGLASS
Disse er det mange som allerede tar vare på, men vet de egentlig hvor stort potensial disse har? Se hva du kan gjøre med syltetøyglassene.

4. Plastskjeer

PLASTSKJEER
Disse har du kanskje ikke tenkt til å kaste, men de fortjener heller ikke å ligge og kjede seg i skuffer eller skap. Se hvorfor her!

5. Gamle dekk

GAMLE-DEKK
Du har kanskje noen gamle dekk stående i garasjen i skrivende stund? Da burde du ta en titt her.

6. Tomme Pringlesbokser

TOMME-PRINGLESBOKSER
Dette er en av våre absolutte favoritter, og vi har aldri kastet en Pringlesboks igjen selv etter å ha sett disse smarte tipsene.

7. Gamle aviser

GAMLE-AVISER
Alle har vi nok en del gamle aviser som ligger å slenger til enhver tid. Derfor måtte vi jo ta med noen kreative idéer for hva du kan gjøre med dem også.

PS! Synes du disse kreative idéene var spennende? Da anbefaler vi også å like Kreative Idéer på Facebook for å holde deg oppdatert på flere spennende saker.