En flamingo måtte avlives etter at en unge kastet stein på henne.

Det var under et besøk i dyreparken at et barn valgte å kaste stein inn i innhengningen til flamingoene. Dette fikk skjebnesvragne konsekvenser for en av de flotte fuglene.

En flamingo i en dyrehage i Bloomington, Illinois, ble nødt til å avlives på mandag etter å ha blitt rammet av en stein som et barn kastet på henne. Flamingoen befant seg på Miller Park Zoo og sovnet på mandag stille inn etter at et barn som gikk i grunnskolen syntes det var en kjempegod idé å kaste steiner inn i innhengningen.

flamingoer

En talsperson for dyreparken fortalte WMBD at steinen traff flamingoen i ett ben og gjorde så alvorlig skade at dyret måtte avlives. CNN rapporterer også at dyrehagen forsøkte å få tak i barnets foreldre for å sikre at barnet lærer en lekse av dette.

Det er helt forferdelig at et dyr mistet livet på grunn av et barn som kaster stein. Allerede fra barndommen skal alle lære å behandle dyr med respekt.

DEL denne saken hvis du er enig – barneoppdragelse kan aldri settes for mye fokus på, noe denne hendelsen dessverre beviser.