Her er hans plettfrie skilt som får tusentalls av vestlendinger til å le seg skakk.

En hvit garasje på Veland i Lindås nord for Bergen har blitt et stort samtaleemne i de sosiale mediene og får tusenvis av forbipasserende til å le seg skakk. Biler stopper og busser som kjører forbi bremser ned for å få en titt på den etter hvert berømte garasjen, skriver NRK.

Alt begynte med at Richard Sollis nabo, det lokale bedehuset, ble renovert og fikk et nytt skilt. Skiltet sier «Jesus lever», og er utsmykket med et kors som lyser i mørket.

Det var mange diskusjoner i bygda etter at det nye skiltet ble satt opp. Richard Solli ønsket å være litt humoristisk, uten å fornærme noen, og bestemte seg for å lage sitt eget skilt.

– Det endte med at jeg gikk inn i garasjen og lagde mitt eget skilt, sier Richard Solli til NRK.

Richards skilt sier «Jeg lever også,» og bildet av garasjen hans sprer seg nå på sosiale medier, og har fått mange til å trekke på smilebåndet.

jeg lever også

– Det var viktig å finne et skilt som ikke skulle støte noen, og gjerne være humoristisk, sier han.

Han merker godt at biler stopper opp på hovedvegen like bortenfor. Busser sakker ned farten når de kjører forbi, skriver lokalavisen Strilen.

– Ja, jeg har reagert noen ganger. Folk stopper for å ta bilde, så det er litt ekstra styr med det, ja. Men jeg tar det positivt, forteller Solli.