Mannen i rullestol trosser alle fordommer – danser så vakkert at det gir oss frysninger

Piotr Iwanicki er en mann som ikke lar seg definere av motgangene i livet. Selv om han sitter i rullstol, danser han vakkert sammen med sin dansepartner Marisa Hamamoto. Sammen utgjør de et unikt par som bryter ned stigmaet som eksisterer rundt funksjonsnedsettelser.

Infinite Flow-danseteamet, som Piotr tilhører, utfordrer fordommer og viser verden at alt er mulig, selv om man har en funksjonsnedsettelse. De streber etter innovasjon og ønsker å viske ut skillet mellom «funksjonsnedsettelse» og «ikke-funksjonsnedsettelse».

Piotrs rullestol er ikke noe hinder for hans dyktighet som danser, og deres nummer er virkelig imponerende. Det er utrolig vakkert å se hvordan de bryter ned fordommer og viser at alle kan oppnå sine drømmer, uansett hva slags utfordringer de står overfor.

Deres budskap om å ikke la motgang definere hvem man er eller hvem man ønsker å være er virkelig verdt å spre videre. Så ta en titt på videoen nedenfor, bli inspirert av deres fantastiske dans og ikke minst: DEL videre hvis du reagerte på samme måte som oss! Kanskje kjenner du noen som trenger å se noe sånt som dette?