Politiet stopper 5 gamle damer på motorveien. Når vi får vite hvorfor ler vi så tårene triller.

Denne historien begynner med en politimann som stopper en eldre dame etter at han tar henne i å kjøre altfor sakte…

Politimannen satt i bilen sin ved motorveien da han oppdaget en bil som somlet seg avgårde i 22 km/t. «Denne føreren er like farlig som en fartsovertredende fører,» tenkte han da han begynte å blinke blått lys og vinket bilen inn til siden.

Han går mot bilen og oppdager at det sitter fem eldre damer i den, med likbleke ansikter og vidåpne øyne. Den åpenbart forvirrede sjåføren fortalte politiet: «Min herre, jeg forstår ikke, jeg kjørte nøyaktig etter fartsgrensen. Hva har skjedd?»

«Frue,» svarte politimannen, «Du har ikke kjørt for fort, men du bør vite at det kan være farlig for andre trafikanter når du kjører så mye tregere enn fartsgrensen, også.»

«Tregere enn fartsgrensen?» Spurte hun. «Nei, jeg kjørte nøyaktig etter hastigheten, 22 km/t!» Politimannen prøvde å holde seg fra å le, og forklarte kvinnen at «22» var veinummeret og ikke fartsgrensen. Damen smilte, noe flau, og deretter takket hun politiet for å ha påpekt hennes feil.

«Før jeg lar deg fortsette, jeg må bare spørre… Er alle i bilen ok? Damene i baksetet ser betraktelig rystet ut og har ikke sagt et ord siden jeg stoppet deg,» sa politimannen.

«Vel,» svarte damen, «Ja, de vil bli bra om noen minutter. Vi svingte akkurat av vei 142.»

En god latter forlenger livet, og hvis dette fikk deg til å le, del det gjerne med dine venner og familie!