Kattungen kom seg ut på vinduspost i 12. etasje – redningsaksjonen får hjertet til å dundre!

En kattunge som satt hjelpeløst fast på utsiden av en leilighet, kan takke ett av sine ni liv for å være i live, samt den raske handlingen fra The Society of Prevention of Cruelty to Animals i Singapore. De mottok nemlig en telefon fra en bekymret nabo, som varslet dem om kattungen som befant seg på en vinduspost tolv etasjer opp!

Da utsendte Yao Huang ankom blokken, var det allerede to politimenn fra Ang Mo Kio North nabolagspoliti der. Yao Huang fôr til 12. etasje, mens politibetjentene ble værende nede med et åpent teppe, i tilfelle kattungen skulle falle ned.

Med et kamera på enden av fangstangen prøver Huang forsiktig å fange kattungen og løfte ham i sikkerhet.

Etter redningen ble kattungen gjenforent med eieren sin, og Huang sørget for å råde den nye kjæledyrseieren til å låse vinduene og sikre porten for å forhindre at kattungen faller ut av vinduene. Katter og kattunger risikerer å falle ut av åpne vinduer fordi de, som nysgjerrige dyr, kan jage en fugl som flyr forbi eller ønsker å titte utenfor.

Se det hjertebankfremkallende redningsoppdraget i videoen nedenfor og DEL det med vennene dine som en påminnelse for katteeiere om å sikre balkongene og vinduene sine!