Villkatten vil ikke ha noe å gjøre med fyren som reddet ham. Helt til…

På øya Kreta er det mange tusen forlatte og bortkomne katter og hunder. De fleste av dem vandrer i gatene, underernærte og i forferdelig tilstand. Regjeringen og det meste av befolkningen gjør ingenting.

Dette er grunnen til at en mann, Takis, har viet sitt liv til å hjelpe dyr og også prøve å få folk til å endre sin holdning til dem.

Han åpnet et dyrehjem i 2013 med egne penger. I dag, fordi hans egen formue er tom, er han avhengig av donasjoner fra mennesker over hele verden.

Les videre for hele videohistorien om en hvesende, bortkommen kattunge som han fant langs veien med en blikkboks fast på hodet.


villkatt1

Da Takis var på vei til byen en dag, oppdaget han en katt ved siden av veien som må ha vært veldig sulten fordi han hadde en blikkboks fast på hodet. Så han hentet katten og tok ham med til bilen sin, hvor han trygt kunne fjerne boksen.

Så snart han fjernet boksen, begynte katten å hvese etter ham. «Jeg har en vill gutt her!», tenkte Takis. Han måtte nå ta en avgjørelse: Skulle han slippe katten fri, eller skulle han ta den med tilbake til dyrehjemmet?

villkatt2


Katten så ut til å være i god stand, og ettersom det var hus ikke så langt unna, var det en mulighet for at han tilhørte en familie. Så han bestemte seg for å la katten velge om han ville bli eller gå.

Han åpnet bildøren og talte til 10, og tenkte at hvis katten fortsatt var der ved slutten av nedtellingen, ville han ta ham med hjem.

villkatt3

Denne katten visste tydeligvis hva som var bra for ham fordi han ble i bilen, så Takis tok ham hjem.


villkatt4

Etter en tur til veterinæren tok det bare fem dager for Takis å endre denne hvesende villkatten til en malende, kjærlig pus!

villkatt5

Se videoen:Hvis du ønsker å finne ut mer om det fantastiske arbeidet Takis gjør, eller hvis du vil gi en donasjon, kan du gjøre det på hans nettsted.

Husk å DEL denne nydelige historien med dine venner.