Rottweileren Brutus mistet alle labbene sine – får en NY SJANSE til å gå igjen.

En 2 år gammel rottweiler ved navn Brutus får en ny sjanse etter en traumatisk hendelse tidlig i livet.

Etter at han fikk frostskader på alle fire potene som valp, prøvde eieren å amputere Brutus sine poter selv, men i stedet lemlestet han ham permanent og lot ham være uten sine dyrebare poter.

Brutus ble reddet og fikk proteser til sine fire ben. Han er bare den andre hunden i USA som noensinne har fått alle fire bena erstattet av proteser. Hans kunstige lemmer ble designet av OrthoPets, et selskap som hjelper flere hundre kjæledyr hvert år.

«Brutus er et fantastisk tilfelle av en vakker hund som ble tildelt en dårlig hånd,» sa Martin Kauffman, grunnleggeren av OrthoPets. «Han kan komme seg ut og gjøre vanlige hundeting. Og det får deg bare til å føle deg så bra.»


Brutus går fortsatt i fysioterapi for å gjøre kroppen vant til sine nye lemmer. Håpet er at han i fremtiden kan løpe og leke fritt blant andre hunder.

«Hvis han havnet hos dyreklinikken, ville de si at han var uadopterbar fordi han mangler labbene,» sa Laura Aquilina, Brutus’ nye fostermor, til KDVR News. «Jeg tror det er bra for folk å vite at vi kan jobbe med dyr som dette.»

Det er så hjertevarmende å se Brutus opp og gå!…og her ser du ham øve på å gå: