Hjemløs mann sover utenfor dyremottaket i håp om at de skal finne hunden hans som stakk av.

Han hadde ikke en krone til sitt navn, men å få hunden sin tilbake var det eneste som telte for ham.

En ung, hjemløs mann ble funnet sovende utenfor et dyremottak i håp om at hunden hans skulle dukke opp. Det var en ansatt ved DeKalb County Animal Services i Georgia som møtte på jobb en morgen, som fant ham liggende på fortauet utenfor mottaket. Da de vekket han, fant de ut at han hadde brukt sine siste kroner på å ta bussen dit, etter at hunden hans forsvant. Han ventet bare på at de skulle åpne, så han kunne se om de hadde funnet henne.

hjemlos mann

Det viste seg at det hadde de. To uker tidligere hadde de plukket opp en løshund som de hadde ført til en avdeling på den andre siden av byen. Det var da kennel-teknikeren gjorde en handling av godhet som siden har gått viralt.

Den ansatte betalte for togbilletten så den hjemløse mannen kunne komme seg til andre siden av byen for å bli gjenforent med hunden sin, Tata. Gjenforeningen ble fanget på kamera, og herberget skrev: «Vi blir vitne til noen fantastiske gjenforenelser her på LifeLine’s DeKalb Animal Services, men denne her var ekstra spesiell.»

Kennelen var så beveget av den rørende gjenforeningen at de dekket alle utgifter og tilbød mannen assistanse gjennom sitt spesielle program som hjelper hjemløse med hundene sine.

Jeg er så glad for å se at han ble gjenforent med hunden sin. Del denne hjertevarmende gjenforeningen med dine venner og familie hvis den gjorde deg glad også.