Hund falt ned i over 200 meter dyp gruvesjakt. Men det er ikke hva som sjokkerte meg mest.

Det som skjedde med denne hunden er omtrent så mirakuløst som det kan bli. En valp vandret nær verdens største, menneskeskapte hull (213 meter), da hun mistet fotfeste og falt nedi. Istedenfor en uheldig tragedie, endte denne historien godt, takket være en hunds vilje til å leve og menneskers snillhet.

Det hele begynte da noen turister la merke til hunden som svømmet febrilsk nede i hullet og prøvde å finne veien ut.

Hunden falt ned i «The Big Hole», lokalisert i Kimberley i Sør-Afrika. At hun ikke døde momentant er utrolig. Det tilsvarer å falle 50 etasjer.
gruve1
Hun var fanget her nede i ÅTTE dager.
gruve2
Snille folk og redningsarbeidere kastet ned mat så hun ikke skulle sulte. De kalte henne Underdog.
gruve3
Dag etter dag overlevde Underdog takket være snille mennesker. De hadde mange mislykkede redningsforsøk fordi hun var så skremt at hun hoppet ut igjen i vannet.
gruve4
Til slutt, etter utallige arbeidstimer, ble Underdog reddet opp fra sjakten. En veterinær sjekket henne grundig, og det viste seg at hun var helt i orden.
gruve5
Hele opplevelsen var skremmende, men dusinvis av mennesker har tilbudt seg å adoptere Underdog. Hun kommer til å ha et godt liv etter denne skrekkelige opplevelsen.
gruve6
Den forlatte gruven har blitt en turistattraksjon etter å ha blitt nedlagt i 1914. Den har blitt brukt til å grave ut over 3000 kg diamanter.
gruve7

Forhåpentligvis vil byen gjøre noe for å forhindre fremtidige hendelser som dette. Det er ikke sikkert det går like bra neste gang.

Kilde.

Del denne utrolige historien av en valps vilje til å leve og godhjertede mennesker.