Ond mann tatt i å mate hundene sine med revevalper – «så de kunne få en smak for blod».

Paul Oliver er en kenneleier fra Storbritannia. Offisielt avler ikke kennelene hundene sine for revejakt lenger.

Men dyrerettighetsaktivister mistenkte at Oliver brukte hundene sine for å jakte på rever. Så de plantet skjulte kameraer i kennelene hans.

Aktivistene håpet å finne bevis for at Oliver tok hundene sine ut på revejakter. Men det de oppdaget var mer sjokkerende og grufullt enn de noen gang hadde forventet.

Videoen viser Oliver på baksiden av en lastebil i hans lokaler. Han trekker deretter ut en babyrev fra et lite plastkar. Dyret skriker om å bli satt fri, men dessverre er det ingen som gjør noe for å hjelpe.

Hundene inne i kennelen begynner å bjeffe sint. Oliver ber hundene «drepe» flere ganger. Så går Oliver ut av kennelen og holder liket av babyreven. Han kaster den i en søppelbøtte.

Men det slutter ikke der. Så gjør Oliver nøyaktig det samme med en annen stakkars babyrev.

Den som ikke er motstander av revejakt etter å ha sett denne videoen, kan ikke ha noe hjerte.

Etter å ha sett opptakene, kontaktet aktivistene det lokale politiet. Oliver og hans partner, Hannah Rose, som hjalp ham, ble ført for retten.

I retten prøvde Oliver og Rose å si at de hadde drept dyrene med en øks før de matet dem til hundene (som om det ville gjøre det bedre.)

Men videobevisene viser åpenbart at Oliver tar det levende dyret inn i hundekennelen. Dommeren viste tydelig avsky mot paret. Han sa: «Det skjulte videoopptaket taler for seg selv og har ikke vært omstridt. Reven døde som følge av en skade i brystet. Det var ingen bevis på noen skade på hodet eller noe antydning til et slag i hodet. Jeg er sikker på at skaden i brystet ikke fikk ungen til å dø øyeblikkelig.”

Dommeren var imidlertid mild med dem.

Han sa at fordi Oliver og Rose hadde blitt skamlet på nettet, hadde de allerede blitt straffet.

Paret unngikk fengsel, med dommeren ga Oliver en fengselsstraff på 16 uker og en 12 ukers suspendert dom. Verken Oliver eller Rose kan jobbe med jakt igjen.

Aktivistene mente at begge de tiltalte fortjente en mye tøffere straff. Det er ekkelt at paret kan gå fri etter å ha gjort en så forferdelig ting med noen små, uskyldige reveunger.