Disse 4 modige heltene reddet ung jente fra å drukne – gi de den rosen de fortjener!

I den solfylte staten Missouri i USA, oppdaget noen tenåringsgutter en dramatisk hendelse som gjorde dem til dagens helter.

På en helt vanlig sommerdag ved Jackson City Park, der de pleide å leke og kjøle seg ned i vannet, var de vitne til en tragisk hendelse i ferd med å skje: En ung jente var i ferd med å drukne.

På grunn av mye nedbør den siste tiden hadde vannet i bekken steget over broen og dannet en farlig strøm under den.

Plutselig la guttene merke til at den yngre jenta var borte.

«Vi var alle i parken. Det regnet, vannet var høyere over broen, og vi badet, lekte og koste oss. Det var en liten jente som plutselig forsvant, og vi lurte alle på hvor hun hadde blitt av», forteller Aiden Kyle, som først oppdaget at jenta var borte, til WAFB 9 News.

Den sterke strømmen hadde faktisk tatt tak i jenta, og Aiden innså raskt at han sto overfor en umulig oppgave alene da han kjente den voldsomme strømmen trekke i jenta. Uten å nøle ropte han på Isaiah Randol, kompisen sin, og ba om øyeblikkelig assistanse.

redningsguttene

«Han ble dratt med av strømmen, så jeg kastet meg uti og grep tak i hånden hennes sammen med ham. Vi arbeidet sammen, trakk av all vår styrke. Da hoppet de to andre guttene også i vannet, for å kunne møte den intense strømmen og hjelpe til med å redde jenta», forteller Isaiah.

Vi kan ikke uttrykke nok hvor lettet vi er over at guttene klarte å redde den lille jenta. Tenk bare på hva som kunne ha skjedd hvis ikke disse fire modige tenåringsguttene hadde vært der, på rett sted til rett tid.

Foreldrene til jenta var overveldet av takknemlighet over guttenes heroiske handlinger og bestemte seg for å belønne dem på en passende måte.

Det viser seg at foreldrene er eiere av en hamburgerrestaurant, og de kunngjorde en spesiell gest til guttene: «Vi ønsker å takke guttene. Vi er eiere av Kennys hamburger, og vi ønsker å tilby dere gratis mat hos oss for alltid. Ingen pengesum kan verdsette det dere har gjort,» uttrykte moren.

Med snarrådighet, mot og utmerket samarbeid klarte de å redde jenta fra den farlige situasjonen og forhindret med det en tragisk drukningsulykke. Disse modige guttene fortjener all hyllest for sin heltemodige innsats.