Paret vil at veterinæren skal avlive deres friske hund – fordi de anser den som «dum»

Da hunden Figgy kom opp i en alder av 18 år, begynte han å snuble inn i tingene hjemme, og ulykkene ble stadig hyppigere. Selv om det ikke er rart at slike ting skjer når hunder blir eldre, hadde eierne ingen medfølelse for det. De trodde hunden deres hadde blitt «helt korka». Av den grunn vurderte de det som best hvis Figgy ble drept, men veterinæren ønsket ikke å gjennomføre det.

Paret som eide den lille hunden Figgy ble opphengt i at han var blitt «så dum», fordi han gikk inn i ting og hadde noen småulykker nå og da.

De brakte Figgy til veterinæren for å avlive ham, men veterinæren syntes ikke det var det minste nødvendig. Selv om undersøkelsene viste at gamle Figgy mistet synet, og at flere tenner var dårlige, var han ellers frisk, og det å drepe ham var bare grusomt.

Da personalet på klinikken hørte at eierne ikke lenger ønsket den «dumme hunden», tilbød de seg å ta Figgy.

Veterinæren nektet

Klinikken tok kontakt med Muttville Senior Dog Rescue, en organisasjon som tar seg av forlatte hunder, i håp om å finne en adoptivfamilie til dem.

Figgy måtte flytte til sitt hjem i San Francisco, og det gikk ikke lang tid før det dukket opp en familie som ville ha ham for den han er.

En kvinne ved navn Eileen hadde adoptert gamle hunder fra Muttville Senior Dog før, og så derfor overhode ingen problemer med at Figgy så dårlig og ble «gammel».

Figgy var overlykkelig over å flytte inn i et hjem der han var ønsket, men en som var enda lykkeligere var Eileens lille datter, som ikke kunne slutte å klemme den lille hunden.

Figgy var ikke vant til å få så mye kjærlighet og trivdes i det nye hjemmet hennes.

Hadde veterinæren gjort som paret sa, ville en sunn hund ha blitt drept fordi den var «korket». Nå fikk Figgy et nytt hjem der han ble omringet av kjærligheten han fortjener.

Del gjerne for å hylle dyrevenner som ser verdien av dyr og kjemper for dem.

Likte du dette, lik Viral'o'Mania på Facebook:

Loading...