To-åring redder tvillingbror på mirakuløst vis, etter at kommode faller over ham.

En 2 år gammel gutt hylles som en helt etter å ha reddet tvillingbroren, som ble fanget under en kommode som falt over ham.

Denne ekle hendelsen skjedde da de to guttene lekte på soverommet sitt rundt klokken 8 om morgenen.

Den ene gutten klatret inn i en åpen skuff og begynte å prøve å klatre opp, men kommoden tålte ikke den lille guttens vekt, så den falt fremover på ham og fanget ham under.

Da tvillingbroren så sin bror skadet og hjelpeløs, visste han tydeligvis at noe måtte gjøres: I videoen ser man gutten bli sittende fast i halvannet minutt før broren finner ut hvordan han skal frigjøre ham. Til slutt prøver den lille gutten å løfte kommoden selv, og lykkes med å frigjøre broren!

Foreldrene deres hørte ingen høye lyder og innså først at noe hadde gått galt da de så på rommets overvåkningskamera.

Øyeblikket ble fanget på et overvåkingskamera og et kort klipp av gutten som frigjorde broren, kan sees nedenfor.

Den lille gutten var veldig heldig at han ikke ble alvorlig skadet og at han hadde broren sin der for å hjelpe ham.

Videoen opprørte moren deres sterkt. «Det er virkelig tøft å se,» sa Kayli Schoff til Time. «Jeg følte meg skamfull og flau som forelder. Jeg kunne ha forhindret dette.» Hun bestemte seg for å dele videoen som en advarsel til andre foreldre for å sikre møblene sine.

«Jeg tror det er et komplett mirakel, ærlig talt, sier Schoff om sønnens ulykke. «Den faller veldig hardt ned på hodet hans,» sa hun. «Ikke engang en liten ripe eller et blåmerke. Vi var heldige.»

Denne typen ulykker krever dessverre livet til enkelte barn og skjer oftere enn man er klar over! Det være seg en bokhylle, kommode eller TV -stativ som ikke var forsvarlig festet. Du kan finne ut mer om barnesikring av huset ditt i den nyttige videoen her. Heldigvis for denne familien ble ingen alvorlig skadet!