Se hva som skjer når du legger en løk i sokken. Dette har fungert i hundrevis av år.

Det høres rart ut å legge en løk i sokkene når du sover, men i flere hundre år har dette hjulpet mennesker med å bli friske!

Helsebloggeren Jennifer Thompson skriver: ”Du kan absolutt gi løk-trikset en sjanse, du har ingenting å tape”. Mange av følgerne hennes prøvde dette og fikk gode resultater i fleng!

1. Refleksologer sier at det finnes over 7000 nerver i hver fot som leder til ulike organer i kroppen. De kan gå til brystet, hodet, ørene, magen osv.
sokk lok1

2. Ettersom løk har så utrolige effekter på kroppen, er de veldig bra å bruke om man føler seg litt syk. Løk er nemlig både antinflammatorisk, antibiotisk, bakteriedrepende og virushemmende.
sokk lok2

3. Om du legger en skive løk inntil disse nervetrådene i føttene, så kommer de til å hjelpe med å lege betennelser og virus i kroppen din. Løken kommer til og med til å drepe bakterier og hjelper til å rense blodet. Bare skjær en skive med gul eller rød løk, legg den i sokken og ha den der over natten. Den kommer til å virke mens du sover.
sokk lok3

4. Dessuten hjelper løken med å frigjøre giftstoffer fra kroppen, spesielt fra leveren. Metoden har blitt brukt siden 1500-tallet, fremfor alt i medisin fra østen, men mange bruker metoden i dag og sverger på at den fungerer. Verdt å prøve neste gang!
sokk lok

Del dette nyttige informasjonen med vennene dine på Facebook.