Han og familien flyttet inn i en falleferdig, forlatt låve. Men når han åpner dørene? UTROLIG.

Carlos Alonso og hans var på utkikk etter et nytt sted å bo for familien sin. Etter mye leting, fant de ved en tilfeldighet en forlatt stall i en landsby i Spania. Den falleferdige stallen lå høyt oppe på en topp og flere kilometer fra vann og strøm. Det var ikke akkurat et luksushjem, men søsknene bestemte seg for å forsøke å forvandle det til noe utenom det vanlige.

De beholdt mye av stallen intakt, som en hyllest til de generasjoner av bønder som hadde lagt grunnen for det nye byggeprosjekt deres. For eksempel består fasaden fremdeles av stenen som tidligere dekket stallen.

Det at Carlos og hans søster lyktes i å integrere det rennende vannet fra berget til en fontene i huset, syntes vi kanskje var det aller mest spektakulære. De gigantiske vinduene bidrar også til at huset føles som en del av den vakre naturen de omgir seg med.

Så utrolig lekkert. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle bli dypt misunnelig da jeg så dette fra utsiden, men det ble jeg. DEL saken om du også syntes dette var like fantastisk som oss.