2-åring dør på soverommet. Så snur han seg og ser en SKREMMENDE fare skjule seg i åpent skue.

Visste du at et barn dør annenhver uke av et overdimensjonert møbel, TV eller redskap som detter ned på dem? Ved å spenne fast TV-er, møbler og utstyr kan disse forferdelige tragediene unngås.

I februar 2016 døde f.eks. en 2 år gammel gutt i Minnesota ved navn Theodore «Ted» McGee, av at en kommode falt over ham og knuste ham. Foreldrene hans trodde han sov. De hørte aldri kommoden som veltet, eller at gutten skrek.

Denne viktige videoen du er i ferd med å se, tilbyr tips til å gjøre hjemmet tryggere for barn. For eksempel kan tyngdepunktet skiftes når en TV blir plassert på toppen av en kommode eller bokhylle, noe som gjør gjenstanden ustabil. Enhver ekstra vekt, som et barn, kan få det til å velte. Løsningen er antivelteutstyr som kan kjøpes ganske billig og er enkelt å installere. Det finnes også alternativer dersom et leieforhold ikke skulle tillate noe fastboltring.

Det ekstremt skremmende bildet av kommoden som faller over (en falsk) baby, fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på meg. Hvis ikke dét er nok til å sende noen alvorssignaler når det gjelder barnesikring av hjemmet ditt, vil ingenting gjøre det.

Denne videoen inneholder LIVSVIKTIG informasjon, så vennligst del den med venner på Facebook.

Loading...