Ung, modig 15 år gammel gutt melder seg frivillig for å redde et barn fanget i et rør.

Da en liten smårolling falt ned i et stort rør og ble fanget der, prøvde redningsmenn hektisk å frigjøre unggutten, men uten hell. Etter 11 timers forsøk på å redde gutten, meldte 15 år gamle Christian Marian Becheanu seg frivillig til å hjelpe.

I den dramatiske videoen setter brannmannskapene en sele og hodelykt på unge Christian før de senker ham nedover det smale røret for å hente gutten. Alle holder pusten når han forsvinner ut av syne, men øyeblikk senere trekkes han opp med føttene først – og med barnet i armene.

Unødvendig å si at det ble lettet jubel og klapping da de to kom ut av røret. Øyeblikket da faren hadde den unge smårollingen tilbake i armene sine, ga meg tårer i øynene mine. For en lettelse for familien og alle involverte.

Nyhetsmannskap spør umiddelbart 15 år gamle Christian om han var redd, men den unge helten sier nei. Et oversatt utdrag fra intervjuet går som følger:

Intervjuer: Fortell oss, fortell oss hvordan, fortell oss historien.
Christian: Uhh, jeg kom inn der, jeg ristet på føttene to ganger for at de skulle ta meg ut, og jeg tok tak i hendene på ham, og jeg tok ham ut.
Intervjuer: Var du redd for at du kanskje skulle miste ham?
Christian: Nei, nei jeg var ikke redd fordi jeg hadde et godt grep om ham.
Andre intervjueren: Vel, var du redd litt i begynnelsen da du ble senket ned?
Christian: Første gang akkurat nå, ja, men så var jeg ikke redd lenger.
Tredje intervjueren: Var det langt [ned]?
Christian: Ja

Denne redningen fant sted for noen år siden i byen Segarcea, Romania. Byen og dens innbyggere var så takknemlige for den unge guttens heltemot at ordføreren lovet å gi ham et 300 kvadratmeter stort landområde hvor de ville bygge et hus for ham, rapporterte en lokalavis.

Se den opprivende redningen i videoen nedenfor og DEL heltedåden til denne unge gutten med familie og venner på Facebook.