Dette ser ut som en helt vanlig fyr som klipper plenen, men historien bak er langt mer rørende.

Da disse brannmennene rykket ut til et nødanrop om en mann som hadde fått hjerteinfarkt, fikk de ham til sykehuset i en fei. Men heltedåden deres sluttet ikke der…

John McCormick hadde en lang historie av hjerteproblemer og fikk nok en hjertestans mens han forsøkte å klippe plenen foran huset. Etter å gjenopplivet 65-åringen og fått ham i ambulanse til sykehuset, bestemte mennene ved Stasjon 4 seg for at jobben deres ikke var fullført, og returnerte til hjemmet hans. Der fortsatte de der McCormick slapp.

En nabo tok dette bildet av brannmannen Blake Steffenauer som fullførte jobben.
plenklipping1
De skrev også denne lappen hvor de uttrykte sin medfølelse og tilbød McCornicks kone mer hjelp hvis hun skulle trenge det.
plenklipping2

Dessverre døde McCormick på sykehuset, men denne enkle, gode gjerningen gjorde at konen ikke måtte bekymre seg for å komme hjem til en halvklippet plen, som kunne forårsaket mer sorg som en veldig livaktig påminnelse.

Hør mer fra de fantastiske mennene på Stasjon 4, inkludert hvordan de kranglet over hvem av dem som skulle få bli den utvalgte til å fullføre plenen, i videoen under.