Hunden gråt seg til søvn hver natt. Så tok personalet dette bildet – som forandret alt.

Denne triste hunden ble reddet i hundehjemmets siste forsøk på å beskytte ham mot å bli drept.

Noen ganger sier et bilde mer enn tusen ord. Og det var akkurat det som skjedde her. I dagens sosiale medier spres forskjellige bilder som ild i tørt gress. På godt og vondt, men i dette tilfellet kunne et bilde redde liv.

Dyrebeskyttelsesorganisasjonen High Plains Human Society fotograferte en trist hund fra et hundehjem i delstaten New Mexico, USA. De lastet opp bildet på Facebook og bildet fikk et stort engasjement.

High Plains Human Society er en organisasjon som jobber for å redde hjemløse dyr. De jobber frivillig og finner nye hjem og familier for dyr som har blitt forlatt eller levd hele livet på gata.

Mange følger arbeidet deres via Facebook, men det var ett bilde som skilte seg ut fra mengden, som rørte folk litt ekstra mye.

Organisasjonen besøkte et dyrehjem for å fotografere alle hundene, så bildene kunne brukes i kontaktannonser med mål om å finne nye hjem for dem.

Men etter at de hadde lastet opp og lagt ut alle bildene fra dyrehjemmet, var det én hund som fikk ekstra oppmerksomhet.

Den lille hunden så trist inn i kameraet med tårene rennende nedover kinnene. Det er ingen tvil om at hun var trist.

Bildet av den sønderknuste hunden spredte seg lynraskt, og det tok ikke lang tid før organisasjonen mottok bøttevis av forespørsler fra folk som ønsket å adoptere henne.

Til slutt valgte organisasjonen en kvinne som ville være den perfekte eieren av hunden. Og slik ble det. Nå gråter ikke hunden lenger, og i dag er hun lykkeligere enn noen gang. Og hun får endelig leke med andre hunder igjen.

Alle hunder fortjener et kjærlig hjem der de blir tatt godt vare på, ikke sant?

Del denne lykkelig slutt-saken for å lyse opp dagen til dine venner.