Hun kjøpte bankbygget hun tidligere jobbet i. Hvordan hun innredet det? Forbløffende.

I 1972 fikk Cathy Calhoun hennes første jobb i The National Bank of Spring City, der hun jobbet i skranken. Hun ante lite den gangen om hvor viktig banken kom til å bli for henne i fremtiden.

Mange år senere, i 1989, stengte banken og bygget ble lagt ut for salg. Calhouns tidligere sjef anbefalte henne å kjøpe bygget, for å drive hennes nystartede gullsmedforretning derfra. Med et noe dårlig kundegrunnlag i området, tenkte hun at det kunne passe bedre til noe helt annet: Hennes hjem. Hun betalte i overkant av 300 000 kr. (den gang).

Det ytre av bygget er autentisk med det som en gang var, og mye av interiøret er fremdeles på plass. Med mye oppussing over 24 år og sitt eget preg på innsiden, ble resultatet et praktfullt hjem som du kan se i videoen under.

En ting som ikke er nevnt i videoen, er at bygget antagelig skal inneholde et hemmelig rom, som inneholder bankens seddelpresse. Det er sagt at den ble muret inne istedenfor å bli flyttet. Cathys neste prosjekt er å finne dette rommet dersom det eksisterer. Hvem kunne ikke tenkt seg sin egen seddelpresse? 🙂