Ekspert: Å spise sjokolade og drikke vin hjelper deg å gå ned i vekt.

Det høres nesten for godt ut til å være sant. Men forskeren Tim Spector fra Kings College London i England er ikke i tvil: Å drikke vin og spise sjokolade hjelper deg å gå ned i vekt og bli slankere.

Dette er fantastisk lesning – nå kan jeg endelig nyte godsaker uten å ha dårlig samvittighet!

Foruten sjokolade og vin mener den britiske professoren Tim Spector at både nøtter, kaffe og melkeprodukter er veien å gå for å føle seg bra og bli slankere. Grunnen? Han hevder at en vellykket diett ikke handler om å telle kalorier – men om hvilke bakterier du har i magen.

– Jo mer variert mat vi spiser, jo mer variasjon av mikrober ende opp i kroppen vår, noe som gjør oss sunnere, sier Tim Spector ifølge Daily Mail.

Å spise riktig mat fører ifølge Tim Spector til at du dyrker en rik bakterieflora, noe som gjør deg slankere og sunnere. Han påpeker at upasteurisert ost er blant det beste du kan stappe i deg ettersom det er en rik kilde til gode mikrober – samtidig som olje, nøtter og frø fungerer som gjødsel for de sunne mikrobene.

– Alle bør behandle sin mage som en vakker engelsk hage. Jo mer variasjon i mikrobene og maten vi spiser, jo flere blomster får hagene våre, samtidig som de ser friskere ut, sier Spector ifølge Daily Mail.

Rådet er, med andre ord, krystallklart:

– Nyt litt ost, sjokolade og vin, sier Tim Spector.

Del denne fantastiske nyheten videre med alle som elsker sjokolade og vin.

Loading...