Mann knytter 6 kilos anker rundt hundens hals og kaster ham i elven. Utrolig nok overlever hunden.

En dag fikk Audra Petraškienė fra Lithauen seg et syn hun ikke ønsker at noen andre skal måtte oppleve å se. Det hun fikk se sjokkerte henne dypt, men likevel er hun glad for at hun så det, ettersom det bidro til å redde en hunds liv.

anker hund

Da Audra kjørte langs en elv, la hun merke til en våt, skjelvende hund på elvebredden. Hun så også noe forferdelig – det var en metallvekt bundet til hundens nakke. Audra kom straks ut og skyndte seg til hundens hjelp.

Hunden hadde et provisorisk anker bundet rundt nakken og hadde deretter blitt kastet i elven. Men den modige lille hunden, ved navn Toriuk, kjempet og svømte seg tilbake til elvebredden. I kampen mot tårene tok Audra hunden tilbake til veterinæren, der det ble bekreftet at ankeret veide mer enn 6 kilo!

anker 1

Det ble sendt inn en klage til politiet, og etter en liten etterforskning er Toriuks opprinnelige eier blitt funnet. Tilsynelatende ble Toriuk nylig savnet, og hovedmistenkte var en nabo som jobbet med det samme materialet som ankeret var laget av.

Politiet har pågrepet hovedmistenkte, og han gjennomgår nå en rettssak. Hvis den mistenkte blir funnet skyldig, håper vi at de blir straffet i full utstrekning av loven for å ha begått en så grufull handling.

anker 2

I mellomtiden har Toriuk gjennomgått behandling og er trygt tilbake med sin opprinnelige eier. Han blir nå dusjet av all kjærlighet og omsorg i verden. Heia Toriuk!

Sjekk ut videoen nedenfor for å se det øyeblikket Audra trer ut av bilen og nærmer seg en livredd Toriuk.

DEL for å videreformidle historien til en venn eller familiemedlem.