Millioner av blomsterblader sprutet ut fra denne vulkanen. Og det vil ta pusten fra deg.

I denne landsbyen i Costa Rica skjedde det et vulkanutbrudd du aldri før har sett maken til. Millioner av fargerike kronblader ble spydd ut fra vulkanen og endte opp med å dekke hele landsbyen i pulserende farger. Det høres kanskje ut som noe fra et eventyr, men dette skjedde virkelig.

Slik så byen ut etter det uvanlige utbruddet.
blomstervulkan1
Selve utbruddet ble fanget på film.
blomstervulkan2
Over 8 millioner kronblader ble slynget ut fra vulkanen.
blomstervulkan3
Blomsterutbruddet skapte utrolige visuelle inntrykk.
blomstervulkan4
Kronbladene fløy gjennom luften og dekket hele landsbyen. Innbyggerne kunne nærmest svømme i bladene (eller skate i dem.)
blomstervulkan5
Videre fløt de nedover elven.
blomstervulkan6
Jeg kunne tenke meg å danse i dette blomsterregnet.
blomstervulkan7
Et utrolig naturfenomen som sjeldent forekommer? Vel…
blomstervulkan8

Det hadde så klart vært utrolig kult om naturen selv kunne stå bak et slikt blomstervulkanutbrudd, på en eller annen måte. Men sannheten er at dette er laget av mennesker.

Det tok hele den lille landsbyens innbyggere 2 uker å samle inn disse over 8 millioner kronbladene manuelt(!). De ble bedt om å kun plukke de skarpeste, mest fargerike kronbladene de kunne finne. De 8 millioner kronbladene var for å representere de 8 millioner pikslene i Sonys nye 4K TV, som dette reklamestuntet ble laget for. Bildene er tatt av Nick Meek, som også er mannen som ble bedt om å skape et drømmeaktig, vakkert landskap dekket i blomster. Den ferdige kampanjen kan du se i videoen nedenfor.


Kilde: DesignBoom.com.

Denne typen reklamer er virkelig en høyere form for kunst, mestret av kun et fåtall i industrien. Hvis du syns denne visjonen som her ble bragt til liv var et vakkert skue, del dette videre med andre.