Når du ser det geniale i denne hengekøyen, vil du få lyst å kjøpe en MED EN GANG.

Når det kommer til avslapping, skal det godt gjøres å finne noe mer behagelig enn å tilbringe kvelden i et boblebad, eller en lat ettermiddag i en hengekøye.

Jacuzzier er perfekt for ømme muskler, mens hengekøyer lenge har vært vinneren når det kommer til hageavslapping. De to hører med til sommeren.

Men hva hvis vi fortalte deg at du både kan slappe av i en hengekøye, og bløtlegge stresset bort i et boblebad, samtidig? Takket være én manns briljante idé kan dette bli mulig innen sommeren er over.

The Hydro Hammock er tilgjengelig for henholdsvis ca. 2400,- eller 3000,- alt etter hvilken størrelse du ønsker. Vil du gjøre den om til et boblebad, vil det koste deg ca. 7700,- mer, noe som utgjør en totalpris på ca. 10 000,- – men det er verdt investeringen.

For ytterligere informasjon om dette fantastiske produktet, ta turen til Kickstarter-siden deres, hvor du kan donere til saken og bestille en til deg selv. Den vil utgjøre et fantastisk tillegg til et hvert hjem – bare vær forberedt på det faktum at gjestene dine kanskje aldri vil dra.

Loading...