Sjokolademogulen på utkikk etter nye ansatte – for å prøvesmake nye sjokoladetyper.

Er du også en av dem som virkelig elsker sjokolade? Vil du dessuten også flytte til utlandet? Kanskje til Italia for eksempel? Da kan dette være drømmejobben for deg.

Det er sjokoladegiganten Ferrero som er selskapet bak Nutella, Kinder og Ferrero Rocher som er på let etter prøvesmakere i Italia. Sjokoladeselskapet leter etter så mange som 60 personer som skal prøvesmake nyhetene deres.

For å søke til jobben som prøvesmaker krever ingen forkunnskaper. Men ifølge Insider skal man være interessert i å prøvesmake kakao, hasselnøttpulver og andre søte, halvferdige produkter. Høres ikke det helt sprøtt ut?

Betalt utdannelse

Om du blir en av de utvalgte blir du sendt på en tre måneder lang utdannelse og du får alt betalt! Utdannelsen begynner i september og i løpet av kursets gang får man lære seg hvordan man smaker, lukter og uttrykker seg som en profesjonell prøvesmaker.

Dette kan nesten minne om en gullbillett til Willy Wonkas sjokoladefabrikk.

De elevene som har mest talent blir siden ansatt som offisielle prøvesmakere. Da jobber man på Ferreros hovedkontor i Alba som ligger i Italia. Arbeidsoppgavene består da av å prøvesmake nyheter og eksperimentelle produkter fra varemerker som Nutella og Kinder fire timer i uka.

Dette må jo være drømmejobben for alle de som ikke kan få nok av sjokolade og gjerne vil flytte til utlandet!

Del dette med alle sjokoladeelskere du kjenner!

Likte du dette, lik Viral'o'Mania på Facebook:

Loading...